Zámrské hody



Datum konání:
27.9.2014
Datum ukončení:
28.9.2014

Ve spolupráci s hasiči, myslivci a s MASkou Hranice, připravujeme

Zámrské hody s výstavou fotek Zámrsky v proudu času.

Výstava:

Určitě stojí za shlédnutí asi 500 fotek ze šuplíků našich spoluobčanů. Přijděte nám pomoct poznat tváře vašich blízkých. Kde jsme nepoznali, bude možnost doplnění. Fotky jsou naskenovány, upraveny a vyvolány v jednom formátu. Výstava bude otevřena po oba dva dny.

Děti měly možnost fotit do soutěže Zámrsky jak je vidím já. Fotky budou součástí výstavy. V sobotu máte možnost fotce která se vám nejvíc bude líbit dát hlas. Vyhodnocení proběhne v 17hod. fotografem Radovanem Schmuckerem.

Sobota:

Od 16 hod zahraje hudba Nejistota z Hustopeč nad Bečvou

Kapela nabízí multižánrový velmi široký repertoár posbíraný za desetiletí praxe jednotlivých hudebníků. Od lidovek a autorských polek, valčíků, tang apod. přes šlágry světové i domácí swingové, country a populární hudby, až po český pop a nejnovější hity především domácí produkce. Oblíbeným zpestřením jsou různé speciální předělávky a hudební legrácky.

Občerstvení bude bohaté, k snědku budou zabijačkové výrobky jako jsou klobásky, jitrničky, tlačenka, myslivci uvaří zvěřinový gulášek, ženy napečou koláče a zákusky. Proudem poteče pivo, svařák a najde se i něco ostřejšího.

Děti se můžou vyřádit na skákacím hradě ve tvaru hasičského auta a zklidnit se můžou v hracím koutku.

Neděle:

Průvod s kapelou od hasičské zbrojnice do kostela na sváteční mši. Po mši průvodem do kulturního domu kde máme možnost zakoupení oběda. Bude řízek s bramborovým salátem za lidovku. Kdo přijde později může si dát uzený kabanos, nebo kafíčko a zákusky.

Opět bude možnost shlédnutí výstavy fotek "Zámrsky v proudu času".

Pokud bude zájem zahraje nám dechová kapela z Kelče.

 

 

 

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

IMG_20200117_191509.jpg

Jedna z příprav pyžamového bálu

Zajíčci na tahu11. Ženy foto.jpg

 

 

Video z koncertu Dámského tria

Largo z 9.symfonie A. Dvořáka
small004[3].jpg