Sbírka pro Azylový dům



Koncem roku, v čase předvánočním jsme uspořádaly sbírku pro Azylový dům v Havířově. Sbírka se setkala s velkým ohlasem u dárců, kteří byli nejen ze Zámrsk, ale i z okolí. Sbírka probíhala celý týden a dárci nosili na obecní úřad věci co už nepotřebují, je jim líto je vyhodit, ale leckdy i věci nové a nepoužité. Průběh celé akce jsme se pokoušely zachytit na fotoaparát, ale i přes to jsme na fotkách nezachytily všechny dárce. V neděli nastal den D a za pomocí hasičů, Pavla Viklárka, Arnošta Paly a fotografa Radka Schmuckera (těmto bych chtěla obzvlášť poděkovat za ochotu), jsme naložili plné hasičské auto a vydali jsme se do Havířova. Přivítala nás vedoucí, která nás zasvětila do chodu azylového domu. Ve mě osobně to vyvolalo silný emoční zážitek a vězte, že vaše věci určitě pomůžou. A jak to funguje? Pracovníci věci vybalí a maminky si vyberou co potřebují a co se jim líbí. Co zbude se znova zabalí a opět za tři měsíce vybalí jak se maminky obmění. Velmi ocenily kočárky a věci pro děti. Touto cestou bych chtěla poděkovat všem kdo se sbírky zúčastnili. Určitě budeme sbírku opakovat, protože ještě pořád se ozýváte a nabízíte své věci.


Komentáře


  • 6. 1. 2015 11:35
    Zdenka
    náhradnice

    No teto, myslím,že už vím kdo za mně bude psát články až nebudu moct:) moc hezké


  • 8. 1. 2015 8:13
    Šmuky
    Poděkování

    Lidé ze Zámrsk nechali v Azylovém domě nezanedbatelnou stopu. Myslím, že klienti domu už ví, že je někde místo, kde mají jeho obyvatelé svá srdce otevřená a že jim to dává naději, což je nejdůležitější!


  • 9. 1. 2015 18:52
    Zdenka
    Re: poděkování

    Je to je hezky řečeno Radku, to si ani nezasloužíme.


Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

IMG_20200117_191509.jpg

Jedna z příprav pyžamového bálu

Zajíčci na tahu11. Ženy foto.jpg

 

 

Video z koncertu Dámského tria

Largo z 9.symfonie A. Dvořáka
small004[3].jpg