Zámrské hody



Datum konání:
27.9.2014
Datum ukončení:
28.9.2014

   Tak, Zámrské hody máme za sebou. Akce to byla více méně úspěšná. Velice spokojení jsme byli s výstavou. Téměř z každého domu v Zámrskách se  někdo přišel podívat. Ještě jednou dík Zámršťákům, kteří zapůjčili fotky. Plánujeme na obecních stránkách udělat odkaz na tyto fotky. Někdy v budoucnu by jsme mohli uspořádat zase nějakou  podobnou výstavu s nějakým tématickým zaměřením. Uvidíme.                 Trošku jsme předimenzovali jídlo. Guláš měl veliký úspěch, horší to bylo s nedělním obědem a se zabijačkou. Poučení pro příště, guláš stačí! Spousta návštěvníků zhlídlo výstavu a neposeděla.                                                                                                                                   Velkým úspěchem byl skákací hrad. Skluzavka hasičské auto byla super! Užily si to děti ba dokonce někteří dospělí. Děti si taky užili skládání z korálků a když odjel skákací hrad, byli hlavními tanečníky na parketě.

   Neděle proběhla v podobném duchu. Farář s průvodem nešel, protože měl pochroumanou nohu a čekal u kostela. Díky za hudbu, byla skvělá, po obědě nám hrála k poslechu ještě i před kulturákem. Počasí nám vyšlo, bylo krásně, hlavně v neděli kdy jsme celé odpoledne proseděli venku.

  Touto cestou bych chtěla poděkovat ještě jednou všem organizátorů, protože obětovali spoustu svého času pro blaho obce. 


Komentáře


  • 8. 10. 2014 9:49
    Šmuky
    Fotky na web

    Brzo přijdou dlouhé zimní večery, zapracuju na nějaké čitelné podobě zveřejnění historických fotek s možností stahování ve velikostech pro vytištění ve formátech až A1 na obecních stránkách. Také je v plánu ofocení kronik a jejich softwarový přepis.


  • 8. 10. 2014 21:28
    Hela
    Re: Fotky na web

    No jo, jak říkám. My tě nemít tak si tě musíme pořídit!


Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

IMG_20200117_191509.jpg

Jedna z příprav pyžamového bálu

Zajíčci na tahu11. Ženy foto.jpg

 

 

Video z koncertu Dámského tria

Largo z 9.symfonie A. Dvořáka
small004[3].jpg