Maškarák



Mach a Šebestová roztančili kulturní dům v Zámrskách

  V Zámrskách bylo opět veselo, dne 14.2.2015 uspořádali SDH Zámrsky a Ženy v akci Zámrsky již tradiční a velmi oblíbený maškarní bál. Sál kulturního domu ožil všemi možnými maskami od kosmonautů, přes berušky a princezny až po tygry. Podívaná to byla pestrobarevná, obzvlášť při průvodu masek. Téma letošního bálu bylo Mach, Šebestová a utržené sluchátko, a tak kam oko pohlédlo viselo sluchátko nebo Machovy brýle a před pódiem dokonce Mach a Šebestová i s Jonatánem v životní velikosti. To, ale zdaleka nebylo vše. Děti čekalo soutěžení se školní a večerníčkovou tématikou pod taktovkou tety Helče jako Macha a tety Marcely jako Šebestové. Soutěžilo se ve sbírání mašli do večerníčkovy čepice, v malování sluníček, honěná s kočičkou v sedě, slalom na odrážedlech atd. No div, že nám z toho mumraje nespadl kulturní dům. Každý soutěžící dostal po každé soutěži sladkou odměnu. Zase jsme se zdokonalili v tanci za pomoci Dády Patrasové i Míši a nechyběl tanec zvaný Vosy, veliký hit internetu. Odpoledne ještě zpestřilo vystoupení Pastelek z Kelče s aerobickem pro mladší děti a vše završila velmi bohatá tombola. Celý bál návštěvníky lákal kiosek s občerstvením všeho druhu, ke kávě případně svařáku přišel vhod dezert v podobě tiramisu, jablečného pyré či balíčku domácích pecáků s trubičkou a větrníky, no bylo z čeho vybírat až se sliny sbíhaly.Odpoledne uteklo jako voda a my víme, že i přes nižší účast než bývá obvyklé, zřejmě úřadovala chřipka, jsme úkol splnili, děti odcházely spokojené, unavené a to byl cíl.

Chtěla bych moc poděkovat všem organizátorům, hasičům za kiosek i moderování, Ženám za vyzdobení kulturního domu i za zabavení všech dětí, a hlavně našim šikovným pekařkám, paní Blaženě Hašové a Zdeňce Hašové st. za trubičky a pecáky, paní Marii Hašové za její úžasné větrníčky. Všem děkujeme za obětovaný čas,práci a podporu, kterých si moc vážíme.

 

                                                                                                                                            Zdeňka Hašová


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

IMG_20200117_191509.jpg

Jedna z příprav pyžamového bálu

Zajíčci na tahu11. Ženy foto.jpg

 

 

Video z koncertu Dámského tria

Largo z 9.symfonie A. Dvořáka
small004[3].jpg